S
Sero
Misafir
Merhaba! Steam'i yeni başlattım ve oturum açmak için bir hesap seçmemi isteyen bir pencere belirdi. Kendi hesabımı seçtim, başka hesap seçeneği yoktu. Ardından şifremi girmem istendi. Şifremi girdim. Oturum açmada sorun olduğunu bildiren bir pencere belirdi. Çevrimdışı modu önerdi. Bu seçeneği seçtim, ancak oturum açamadım.
Bilgisayarımı yeniden başlattım. Steam'i açtım. Aynı sorun devam etti, ancak çevrimdışı modda hesabıma erişebildim.
Az önce bir e-posta geldiğini gördüm. Giriş şifresi içeriyordu.
Bu şifreyle hesabıma zaten normal şekilde giriş yaptım.
Yine, girişin şu veya bu yerden yapıldığına dair bir mektup vardı. Eğer ben yaptıysam, görmezden gel; değilsem, şifreyi hemen değiştir.
Ben de hesabıma giriş yaptım ve çevrimiçi bir oyun başlattım.
Çok uzun zaman önce, beş yıldan daha uzun bir süre önce, telefonumda bir uygulama vardı. Onaylanmış başlatıcımızı kullanmaya devam mı edeceğiz?
Bilgisayarımı yeniden başlattım. Steam'i açtım. Aynı sorun devam etti, ancak çevrimdışı modda hesabıma erişebildim.
Az önce bir e-posta geldiğini gördüm. Giriş şifresi içeriyordu.
Bu şifreyle hesabıma zaten normal şekilde giriş yaptım.
Yine, girişin şu veya bu yerden yapıldığına dair bir mektup vardı. Eğer ben yaptıysam, görmezden gel; değilsem, şifreyi hemen değiştir.
Ben de hesabıma giriş yaptım ve çevrimiçi bir oyun başlattım.
Çok uzun zaman önce, beş yıldan daha uzun bir süre önce, telefonumda bir uygulama vardı. Onaylanmış başlatıcımızı kullanmaya devam mı edeceğiz?