Windows 11 Güncelleme Bildirimi?

kokteyld

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba.

Son birkaç gündür neredeyse her gün bilgisayarımı yeniden başlatmamı isteyen bir Windows 11 güncelleme uyarısı alıyorum. 2-3 dakika süreceğini söylüyor ve ben de sayısız kez yeniden başlattım, ancak mesaj hemen tekrar beliriyor.

Windows 11'im mi bozuk, yoksa sorun ne?

Yüklemeniz gereken birkaç güncelleme olabilir ve bunlardan birinde sorun yaşanabilir. Windows güncelleme ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Herhangi bir sorun varsa, orada görüntülenecektir.

Bu sürekli yeniden başlatma ve güncelleme bildiriminin hemen tekrar görünmesi, oldukça tipik bir Windows 11 güncelleme döngüsüdür. Bu, sisteminizin bozuk olduğu veya donanım sorununuz olduğu anlamına gelmez. Çoğu zaman, bozuk güncelleme dosyaları, çökmüş bir hizmet veya C sürücünüzde yetersiz disk alanı nedeniyle olur.

En iyi yaklaşım, öncelikle Windows Güncelleme sorun gidericisini çalıştırmak, ardından güncelleme önbelleğini temizlemek ve C sürücünüzdeki disk alanını kontrol etmektir. Bundan sonra, sistem dosyalarını onarmayı deneyebilirsiniz. Bu adımlar genellikle temiz bir kurulum yapmadan sorunu çözer.

Büyük olasılıkla güncellemelerden biri doğru şekilde yüklenemiyor ve bilgisayar her gün yeniden deniyor.

Güncellemeleri manuel olarak başlatmayı deneyin (Başlat menüsü > Ayarlar > Windows Güncellemesi > Tümünü yükle). Şaşırtıcı bir şekilde, bu bazen bilgisayar kapatıldığında otomatik yüklemeden daha iyi sonuç veriyor.

Büyük olasılıkla güncellemelerden biri doğru şekilde yüklenemiyor ve bilgisayar her gün yeniden deniyor.

Güncellemeleri manuel olarak başlatmayı deneyin (Başlat menüsü > Ayarlar > Windows Güncellemesi > Tümünü yükle). Şaşırtıcı bir şekilde, bu bazen bilgisayar kapatıldığında otomatik yüklemeden daha iyi sonuç veriyor.
@aDam denedim tümünü yükle dedim yüklüyor görünüyor ama bir sonuca varamıyoruz Windows ile nedense anlaşamıyoruz gibi görünüyor.

Konuyu okuyanlar
12 dk

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri