Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Windows 11 güncellemeden sonra mavi ekran alan var mı?

machile90

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar selam, dün gece Windows 11 güncellemesi geldi, ben de ertelemeden kurdum. Güncellemeden sonra bilgisayar 2 kez mavi ekran verdi. Özellikle oyun açarken ya da tarayıcıda birkaç sekme açıkken bir anda çöküyor. Hata kodunu tam okuyamadım ama çok hızlı reset attı. Sistemimde donanımsal bir sorun yoktu, güncellemeden önce gayet stabil çalışıyordu. Sürücülerim de güncel diye biliyorum. Güncellemeden sonra yaşayan var mı? Özellikle son toplu güncellemeden sonra mavi ekran problemi yaşayan oldu mu?

Acaba sürücü çakışması mı oldu yoksa son Windows update sıkıntılı mı? Geri dönmeyi düşünüyorum ama emin olamadım. Benim gibi sorun yaşayan varsa çözüm bulabildi mi?

Bende de oldu ama hata kodu MEMORY_MANAGEMENT idi. RAM’leri söküp takınca düzeldi. Güncelleme sonrası sistem hassaslaşıyor olabilir.

Konuyu okuyanlar
29 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri