Windows 12 ISO Bekleyenler Burada mı?

TeknoDeno

Forum Sorumlusu
Yönetici
Donanım Uzmanı
Selamlar herkese, şu ara kafamı kurcalayan bir durum var, biliyorsunuz Microsoft bir süredir Windows 11’i ai (yapay zeka) ile doldurmakla meşgul ama ortalıkta dolaşan o meşhur Windows 12 mevzusu iyice gizemli bir hal almaya başladı.

Açıkçası ben artık Windows 11’in o hantal yapısından biraz sıkıldım. Windows 12 ile ilgili "modüler olacak, daha hafif olacak, her yerinde yapay zeka olacak" diye bir sürü sızıntı var ama hala resmi bir ISO dosyası falan göremedik. Kimisi "Windows 11 24H2 aslında Windows 12 olacaktı, vazgeçtiler" diyor, kimisi 2026 sonunda bombayı patlatacaklar diyor.

Özellikle sistem gereksinimleri konusu beni korkutuyor. Windows 11’de TPM 2.0 ile milleti uğraştırdılar, şimdi de "NPU (yapay zeka birimi) olmayan işlemcide Windows 12 çalışmaz" falan derlerse ortalık fena karışır.

Siz ne düşünüyorsunuz?
  • Aranızda hala Windows 10’da kalıp 12 çıksın öyle geçerim diyen var mı?
  • Sizce Microsoft, Windows 12 ISO'sunu ne zaman önümüze koyar?
  • Yoksa 12 diye bir şey hiç gelmeyecek mi, hep 11 üzerinden mi devam edeceğiz?
Valla benim Ryzen sistem hazır bekliyor ama Microsoft'un ne yapacağı hiç belli olmaz. Düşüncelerinizi bekliyorum, biraz beyin fırtınası yapalım.

Kardaşıma bak Windows 12'yi kendine dert etmiş bırak Microsoft düşünsün nasıl olsa yine tepkilere maruz kalır, sonra da bir ton güncelleme çıkarır, insanlar artık git gide Microsofttan ciddi derece bunalmış durumda artık ben bile Microsoft'u o ağustos sıcakları kadar kötü görüyorum.

@Boreas28 zaten Ağustos 2027 de Windows 12 yi çıkarırlar kesin ama sen denizde olursun sanırım. :cool:

Konuyu okuyanlar
10 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri