Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Half-Life 3'ün Varlığı Doğruladı - Efsane Geliyor

TechSpiker

Teknoloji Haberleri
Yönetici
Moderatör
Muhtemel Half-Life 3, şüphesiz en çok oynanmak istenen oyunlardan biridir. Yıllarca süren umutsuzluğun ardından seri Half-Life Alyx ile geri dönüyor, hayranların beklentilerini kesinlikle yeniden canlandırdı.

Half-Life 3 TechForumTR.webp

Son yıllarda ortaya atılan pek çok söylentinin ardından Half-Life 3 hakkında yeni bir bilgi daha ortaya çıktı. Bu kez bilgi bizzat bir Valve çalışanından geldi. Valve'da konsept sanatçısı olarak çalışan Evgeniy Evstratiy, yakın zamanda verdiği bir röportajda, Half-Life 3'ün geliştirildiği odayı görebildiğini açıkladı.

Peki, bunun hakkında konuşabilir miyim bilmiyorum ama Half-Life 3'ün geliştirildiği odadaydım. Ancak geliştirme sürecini bizzat göremedim. Ben sadece bir ofis, bilgisayarlar ve tahtalar gördüm. Anladığım kadarıyla Half-Life 3'ü yaratmak onların ilk girişimleri değil. Yani şu an geliştiriyor olsalar bile, piyasaya süreceklerinin garantisi yok.
Birkaç ay önce, tanınmış şirket içinden Tyler McVicker, Half-Life 3'ün geliştirme sürecinin son aşamalarında olduğunu ve 2025 yılı gibi erken bir tarihte duyurulabileceğini söylemişti.

En Son Güncellenen Oyunlar

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri