Apple 16 mı yoksa 15 Pro mu almalı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MUMA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MUMA

Kayıtlı Kullanıcı
Başka Apple cihazı yok ve hiç kullanmadı. Sadece merak ediyorum. Birçok kişi onları çöpe atıyor. Kullanışsız olduklarını, Android'in özelliklerinin yarısının mevcut olmadığını vb. söylüyorlar. Ona bu inceliklerden bahsettim, o da biliyor ama yine de bir tane almak istiyor.

Gerçekten Apple 16 mı yoksa 15 Pro mu almalı? Yoksa Android amiral gemilerini mi düşünmeli? Hangilerini önerirsiniz? Şahsen, Android tabanlı OnePlus 13 ve Vivo X200P hakkında birçok olumlu şey duydum. Çok pahalı bir telefona gerek duymadığım için daha ucuz olan Realme GT7'yi düşünüyorum.

Yakın zamanda bir iPhone 11 aldım. İlk Apple cihazım. Tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor. Kamerası harika. Performansı fazlasıyla yeterli. Ekranı iyi. Android'den sonraki tek dezavantajları, simgelerin kaymaması için arayüzü özelleştirememem, klavyenin kullanışsız olması ve düzgün bir şekilde değiştirilememesi.

Bir OnePlus 13'üm var. Dört kişi (arkadaşlarım) zaten kullanıyor. "Al ve kullan" anlamında harika bir telefon; iyi bir kamerası, pili, hızlı şarjı ve çok hızlı performansı var. Tek dezavantajı, şarj cihazıyla birlikte gelmemesi.

TechFoumTR Blog Yazıları